برگزاری مراسم

عملیات احداث 1014 واحد مسکن دانشگاهیان دانشگاه هرمزگان آغاز شد

عملیات احداث 1014 واحد مسکن نخبگان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه هرمزگان روز شنبه همزمان با سراسر کشور با دستور رییس جمهور آغاز شد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز در این مراسم گفت: ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در اولویت است.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده افزود: ساخت خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی سال آینده در دانشگاه‌های آزاد، فرهنگیان و علوم پزشکی هم آغاز می‌شود.

دکتر مصطفی ظهیری نیا رئیس دانشگاه هرمزگان هم در این مراسم گفت: سی هکتار از این زمین‌ها پهنه خدماتی، بیست هکتار برای ساخت پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان، و ۳۰ هکتار هم مسکونی است.

مدیر کل راه و شهرسازی هرمزگان در این مراسم گفت: این واحد‌های مسکونی در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار برای اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان متاهل ساخته می‌شود.