معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات

بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی در حمایت از عملیات انتقامی و قهرمانانه وعده صادق

اذا جاء نصرالله و الفتح ...

رژیم کودک کش و جعلی صهیونیستی سالهاست که بدون توجه به حقوق و قوانین بین الملل، در حال خونریزی و کشتار بی رحمانه مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین، سوریه و لبنان می‌باشد و یکی از آخرین جنایات آنها حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه می‌باشد. ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر اساس دکترین دفاعی جمهوری اسلامی و دفاع مشروع در چارچوب حقوق بین الملل به تنبیه و انتقام از متجاوز پرداخته است. ما دانشگاهیان ضمن تقدیر و قدردانی از این اقدام مقتدرانه، حمایت همه جانبه خود را از نیروی مقتدر جمهوری اسلامی اعلام می نماید. این اقدام هوشمندانه و مقتدرانه قطعا علاوه بر تنبیه مستکبران و حامیان رژیم جعلی صهیونیستی، موجب تسلای دل همه کودکان و زنان داغ دیده جهان بخصوص مردم مظلوم غزه نیز خواهد شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان