تازه های نشر
ﭘﮋﻭﻫﺶ ﺩﺭ ﺯﻣﺒﻨﻪ ﺁﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎﯼ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺹ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﺳﺖ . ﺑﺎﮐﺘﺮﯼ ﻫﺎ ، ﻗﺎﺭﭺ ﻫﺎ ، ﺟﻠﺒﮏ ﻫﺎ ، ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎ ، ﻣﯿﮕﻮ ﻫﺎ ، ﺧﺮﭼﻨﮓ ﻫﺎ ، ﻭ ﻣﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ ، ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻏﻨﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎﺕ ﻃﺒﻌﯿﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺁﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎﯼ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺩﺭﻫﻤﯿﻦ ﺭﺍﺳﺘﺎ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ ﺩﺭ ﺁﻏﺎﺯ ﺳﺎﻝ 1402 ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺍﻧﺘﺸﺎﺭﮐﺘﺎﺏ ،"( ﺁﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎﯼ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ )ﻣﻨﺎﺑﻊ ؛ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﯼ ﻭ ﺩﻭﺭ ﻧﻤﺎﯼ ﺁﯾﻨﺪﻩ " ﻧﻮﺷﺘﻪ جناب آقای ﺩﮐﺘﺮ ﺍﺣﻤﺪ ﻫﻤﺎﯾﯽ ﺩﺍﻧﺸﯿﺎﺭ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺍﺛﺮ ﺳﯿﺼﺪ ﻭ ﺳﯽ ﻭ ﻫﻔﺘﻤﯿﻦ ﺍﺛﺮ ﻣﻨﺘﺸﺮﻩ ﻣﺮﮐﺰ ﻧﺸﺮ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ ﺍﺳﺖ