22 تیر ماه روز فناوری اطلاعات را گرامی می داریم.

بیست و دوم تیرماه همزمان با سالروز تولد “محمد بن موسی خوارزمی” به عنوان ” روز فناوری اطلاعات” نام گذاری شده است .

در سالهای اخیر به ویژه بعد از شروع پاندمی کرونا، همه ما نقش فناوری اطلاعات در بهبود کیفیت زندگی، کار و ارتباطات مان را بیشتر درک کرده ایم. IT به ما کمک کرد که با وجود فاصله و دوری از محل کار و اطرافیانمان بتوانیم موثرتر کار کرده و با هم در ارتباط باشیم.

بدین ترتیب این فرصت را مغتنم شمرده ضمن تبریک این روز به همه متخصصان و همکاران فعال و پیشرو در مرکز انفورماتیک دانشگاه هرمزگان از زحمات بی دریغ ایشان تقدیر و تشکر نموده و موفیقت روزافزون همراه با شادی و سلامتی را برای این عزیزان آرزومندیم.