مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور

تمدید زمان ثبت‌نام تا پنجشنبه 1402/06/09

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص اعلام زمان دریافت كد 19 رقمی سابقه تحصیلی برای ثبت‌نام در رشته‌های پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مهر ماه سال 1402 و تمدید زمان ثبت‌نام تا پنجشنبه 1402/06/09:

به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام در رشته‌های پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مهر ماه سال 1402 می‌رساند، درخصوص دریافت کد 19 رقمی سابقه تحصیلی از پنجره واحد خدمات الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir لازم است به موارد ذیل توجه نمایید:
1- در صورتی که قبلاً کد 19 رقمی سابقه تحصیلی را دریافت کرده‌اید، می‌توانید با همان کد برای ثبت‌نام در پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری مهر ماه سال 1402 اقدام نمایید.

2- چنانچه کد 19 رقمی سابقه تحصیلی را در اختیار ندارید، با توجه به به‌روزرسانی سامانه وزارت آموزش و پرورش، می‌توانید از روز یکشنبه به تاریخ 1402/06/05 به سامانه مربوط به آدرس my.medu.ir مراجعه و پس از دریافت کد سابقه تحصیلی نسبت به انجام مراحل ثبت‌نام خود اقدام نمایید.

3- حتما در هنگام ثبت نام معدل خویش را بر اساس دستورالعمل اعلامی در دفترچه ثبت نام به درستی وارد نمایید؛ در غیر این صورت قبولی شما لغو می گردد.

لازم به توضیح است به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که به دلیل عدم دریافت کد 19 رقمی موفق به ثبت‌نام و انتخاب رشته نشده‌اند، زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته تا روز پنجشنبه به تاریخ 1402/06/09 تمدید می‌شود و متقاضیان می‌توانند تا تاریخ اعلام شده به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و برای ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام نمایند.

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی میناب

تلفن تماس: 09352970113