مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

در جهت آگاه سازی جامعه ی کشاورزان صورت پذیرفت

گزارش برگزاری کارگاه آموزشی ردیابی و شناسایی کرم برگخوار پاییزه ذرت

کارگاه آموزشی ردیابی و شناسایی کرم برگخوار پاییزه ذرت، با همکاری جهاد کشاورزی شهرستان میناب، حوزه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی آب مجتمع آموزش عالی میناب، در تاریخ 17 آبان ماه 1402 برگزار گردید.

در این نشست که با حضور کشاورزان منطقه و همچنین دانشجویان و علاقه مندان به حوزه  کشاورزی برگزار گردید، در ابتدا جناب آقای مهندس محمودی مدیر ترویج جهاد کشاورزی شهرستان میناب به اهمیت ردیابی و شناسایی کرم برگخوار پاییزه ذرت و همچنین بیماری ویروسی رگوز گوجه فرنگی و فلفل دلمه پرداختند.

در ادامه کارشناس محترم جهاد در مورد اهمیت الگوی کشت و لزوم برنامه ریزی در تناوب کشت گیاهان زراعی، نکات مهمی بیان کردند.

در پایان جناب آقای دکتر همتی، هئیت علمی رشته گیاهپزشکی مجتمع آموزش عالی میناب، در مورد ردیابی، شناسایی و کنترل کرم برگخوار پاییزه ذرت و همچنین بیماری ویروسی چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی و فلفل دلمه (رگوز) نکات لازم را بیان نمودند.

7   1
بازدید امروز: 16    بازدید کل: 1055